Tarragona Link Som d’aquí, fem pinya amb tu.

Sobre nosaltres

"Tarragona Link" és una empresa amb seu a Reus, dedicada a les comunicacions empresarials a tota la província de Tarragona i també a particulars durant més de 5 anys. Amb més de 18 anys d'experiència, l'empresa ha après dels seus errors i millorat els seus punts forts per oferir un servei de qualitat als seus clients. Destaquen per ser una empresa local, compromesa amb els seus clients i oferint un tracte únic i personalitzat per assegurar una experiència única. S'adapten a les necessitats dels clients oferint tarifes econòmiques i sent transparents des del primer moment, sense sorpreses.

Sobre nosaltres

QUE ENS DIFERENCIA DE LA RESTA?

Ara que ja sabeu una mica més sobre nosaltres, anem a veure què ens diferencia de la competència. La nostra experiència ens ha fet aprendre que cada client és únic, per això ens agrada tractar cada client de manera particular, i no com un més. No som una empresa que opti pel telemàrqueting, no anem a vendre’t res, som una empresa que opta pel boca a boca, i una publicitat que no sigui agressiva ni molesta per al client. En tot moment assessorem els nostres clients per escollir la tarifa que millor s’adapti a les seves necessitats, sense cap necessitat de vendre més. Prioritzem la qualitat i comoditat de client.


VALORS DE TARRAGONA LINK

Som una empresa de proximitat No subcontractem al nostre personal i apostem per una contractació justa i ètica Venem allò que millor s’adapta a les teves necessitats Busquem contínuament fórmules per millorar la teva tarifa Oferim preus són molt competitius i clars Garantim la nostra qualitat i professionalitat en tots els serveis que oferim No ens agrada complicar-nos ni complicar-te, som clars Compromís en conèixer millor al nostre client per aconseguir la seva major satisfacció Estem en constant aprenentatge de nous mètodes i sistemes, per a desenvolupar millors serveis

Tarragona Link
By Epic Solutions
Tarragona Link

Hola! 👋


Necessites ajuda?

Iniciar xat